Photobooths

Deze photobooths hebben we allemaal.

De Mirrorbooth

Ontdek de betovering van onze Mirrorbooth, een interactieve spiegel die elke glimlach vangt. Perfect voor bruiloften en gala’s, deze photobooth combineert technologie met elegantie. Zie jezelf in volle glorie en krijg direct prachtige prints als herinnering. De Mirrorbooth is niet alleen een fotostation, maar een unieke ervaring die gasten verbindt.

Mirrorbooth

De Magische Spiegelbeleving

€495,-

* Dit is een vanaf prijs. Meerdere opties zijn mogelijk.

De Vintagebooth

Onze Vintagebooth is een kunstwerk op zich. Volledig gemaakt van hout, brengt het een warme, nostalgische sfeer naar jouw evenement. Ideaal voor bruiloften, jubilea of elk evenement waar een vleugje elegantie gewenst is. Deze booth vangt niet alleen herinneringen, maar is zelf een herinnering om te koesteren.

Vintagebooth

Stijlvolle Herinneringen

€395,-

* Dit is een vanaf prijs. Meerdere opties zijn mogelijk.

De Beautybooth:

Klein maar fijn, onze Beautybooth is de perfecte keuze voor intieme evenementen en stijlvolle feestjes. Deze compacte, houten photobooth is gemakkelijk te plaatsen in elke omgeving en biedt dezelfde hoge kwaliteit foto’s als onze grotere booths. Ideaal voor kleinere locaties of als aanvulling op grotere setups.

Beautybooth:

Compacte Klasse

€380,-

* Dit is een vanaf prijs. Meerdere opties zijn mogelijk.

De Lightbooth:

Breng kleur in je feest met de Lightbooth. Deze unieke photobooth heeft een opvallende, gekleurde rand die de sfeer van je evenement versterkt. De kleuren wisselen en zorgen voor levendige, vrolijke foto’s die de energie van je feest weerspiegelen.

Lightbooth:

Kleurrijke Momenten

€395,-

* Dit is een vanaf prijs. Meerdere opties zijn mogelijk.

De Bruilofttelefoon:

Een unieke draai aan het traditionele gastenboek: onze Bruilofttelefoon. Gasten kunnen een persoonlijke boodschap achterlaten in deze stijlvolle, vintage telefoon. Een perfecte manier om hartverwarmende berichten en gelukswensen op te nemen, die je nog jarenlang kunt koesteren.

Bruilofttelefoon:

Audio Gastenboek

€75,-

* Dit is de prijs inclusief verzending

Bekijk onze nieuwe vintagebooth

Volledig gemaakt van hout, brengt het een warme, nostalgische sfeer naar jouw evenement.

De Partybooth

Nu hier ook beschikbaar, vanaf €380,-