Onze Diensten

Terwijl jullie je droomdag beleven, poseren voor foto’s, de trouwtaart aansnijden en jullie openingsdans doen, legt ja IK lach al jullie andere magische momenten vast!

De mirror booth uit Twente voegt een extra aantrekkingskracht toe aan jullie huwelijk. Het klinkt simpel, maar het effect is echt groots! Wanneer jullie gasten voor onze photobooths poseren wordt er gegarandeerd veel gelachen. De foto’s van onze photobooths zijn het ideale aandenken om aan jullie gasten mee naar huis te geven en om later nog lekker van na te genieten. Onze photobooths zijn ook tof om in te zetten voor jullie gastenboek!

Door de verschillende pakketen van ja IK lach worden bruiloften nóg onvergetelijker! Een echte “publiekstrekker” waar elke gast gebruik van zal willen maken!

Spiegelbooth

Deze mirror booth uit Twente voegt een extra aantrekkingskracht toe aan uw huwelijk. Het klinkt simpel, maar het effect is simpelweg ongelooflijk. Wanneer uw gasten met de props experimenteren wordt er gegarandeerd veel gelachen. De foto’s van de spiegel zijn het ideale aandenken om aan uw gasten mee naar huis te geven en om later als bruidspaar nog eens te bekijken.

Beauty Booth

De Beauty Booth is een perfecte digitale optie voor een kleinere locatie of een krapper budget. Uw gasten kunnen afbeeldingen maken met het flatterende ringlicht en deze eventueel rechtstreeks naar draadloze printer sturen. Deze photobooth is er in 2 kleuren te huren. Zwart met goud of in rustiek houtkleur.

Onze LightBooth

Deze digitale tovenaar brengt een geheel nieuwe draai aan het traditionele fotohokje, meer een fotoshoot in studiostijl, met een scala aan prachtige printjes om uit te kiezen, zodat uw gasten een foto kunnen maken die klaar is voor Facebook met de perfecte verlichting, en de optie voor het verzenden naar hun mobiele apparaat via sms of e-mail.

We ontvangen graag een bericht

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae

Ja, ik lach

Bij Ja ik Lach weten we dat bruiloften als sneeuwvlokken zijn, geen twee zijn hetzelfde. We weten ook dat het plannen van een bruiloft geen taak is om jaloers op te zijn, dit is waarom we onze service zo probleemloos mogelijk willen maken, terwijl we alleen de hoogste klantenservice bieden. Onze geschiedenis van meer dan 100 gelukkige bruiden betekent dat je gemakkelijk veilig kunt rusten in de wetenschap dat we voor alles zorgen.

Onze photobooths hebben een eenvoudige en stijlvolle uitstraling en laten een ​​ervaring achter die de magie van de dag alleen maar zal vergroten.

Onze foto’s kunnen worden aangepast, de titel en datum van het evenement kun je op elk exemplaar laten afdrukken, uiteraard in uw kleurenschema en thema, en dit is nog maar het begin.

Wat bieden wij?

Reviews

Super makkelijk te gebruiken, mooie foto’s en verschillende teksten en sjablonen vooraf te kiezen. De hele avond hebben onze gasten de photobooth gebruikt en hier erg veel lol om gehad. Echt top!

Top toevoeging aan onze bruiloft. Daarnaast fijn contact met René, zowel per mail en telefonisch vooraf als tijdens het feest zelf. Zeker aan te raden.

De spiegelbooth was een hele leuke aanvulling op onze bruiloft. Onze gasten hebben zich er heel goed mee vermaakt en wij hebben er een paar hele leuke foto’s aan over gehouden!.”

Trotse Partners van jaiklach.nl

Telefoon

0547 792 801

Email

Info@jaiklach.nl

Adres

Ja, IK lach Photobooths
Fluttert 5
7496 BK Hengevelde