We ontvangen graag een bericht:

Ja IK Lach
Bomhof 68-A
7496 BH Hengevelde

Email: info@jaiklach.nl
Telefoon: 0547-792801
KvK: 65547292

Het kiezen van het juiste Photobooth-bedrijf

De waarheid is dat elk verhuurbedrijf voor photobooth hun photobooths bij dezelfde 3 Britse leveranciers koopt. Het grote verschil bij het kiezen van een photobooth-bedrijf is de kwaliteit van de foto’s die u ontvangt en de kwaliteit van de service. Vaker wel dan niet, krijg je precies waar je voor betaalt.

Hier zijn een paar redenen waarom we denken dat we echt het beste photobooth-bedrijf in het oosten zijn …

1. Onze foto’s – Vergelijk de kwaliteit van onze foto’s met een van onze concurrenten en u zult het verschil zien. We besteden veel tijd aan upgrades van de standaard photobooth voor een lean en mean machine, met geavanceerde verlichting en de beste spiegelreflex-camera’s, en de resultaten zijn er voor iedereen om te zien! Onze foto’s zijn helderder, duidelijker en scherper dan die van onze concurrenten (niet te donker of geelachtig).

2. Onze service – We zijn trots op de manier waarop we ons presenteren. We horen de horrorverhalen van bedrijven die niet kopmen opdagen of in een spijkerbroek en een zweterig poloshirt en we kunnen niet geloven hoe andere bedrijven zichzelf presenteren tijdens een bruiloft! We zijn altijd netjes gekleed, en al onze medewerkers zijn beleefd, grappig en makkelijk in de omgang. Het is tenslotte jouw bruiloft en we moeten gekleed gaan om indruk te maken!

3. Onze apparatuur – Zoals eerder vermeld, zal de standaard photobooth-opstelling die elk bedrijf koopt, beelden van standaardkwaliteit leveren, vaak te donker, met een gele tint en slechte instellingen met behulp van de ingebouwde flitser op de camera. In plaats daarvan upgraden we al onze photobooths om de beste apparatuur te gebruiken, en we gebruiken professionele fotografen met een scherp oog voor een heldere, schone en heldere foto om ervoor te zorgen dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt.

We houden een scherp oog op de markt en de diensten die anderen bieden, en streven er voortdurend naar om de beste kwaliteit te leveren. Als u onze diensten bevalt, neem dan alstublieft contact met ons op.

Al het beste,

Nils, Rene en iedereen van Ja ik Lach photobooths.