Photobooth Verhuur vanuit Deventer!

Photobooths voor Elk Evenement in Deventer

Professionele Service

Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze en professionele photobooth ervaring, van op- en afbouw tot begeleiding tijdens het evenement.

Hoogwaardige Apparatuur

Wij gebruiken de nieuwste technologieën om scherpe en heldere foto's te garanderen, zodat elk moment perfect wordt vastgelegd.

Personalisatie Opties

Geef jouw evenement een uniek tintje met gepersonaliseerde fotokaders en achtergronden die perfect passen bij jouw thema.

Direct Printen van Foto's

Gasten kunnen hun foto's direct afdrukken, zodat ze meteen een tastbare herinnering aan jouw evenement hebben.

Ontdek Nieuwe Ervaringen

Elke Foto Een Herinnering

 

Onze photobooths in Deventer brengen een unieke en interactieve ervaring naar elk evenement. Met professionele apparatuur en uitgebreide personalisatiemogelijkheden zorgen wij ervoor dat elk moment perfect wordt vastgelegd. Van bruiloften en verjaardagen tot bedrijfsfeesten en speciale gelegenheden, onze photobooths zijn de ideale manier om plezier en herinneringen te creëren.

Welke photobooth is in Deventer beschikbaar?

De Vintagebooth

Uniek aan deze fotobooth is het gebruiksvriendelijke touchscreen, waarmee gasten eenvoudig hun foto’s kunnen maken en afdrukken. Bovendien staat de booth stevig op een prachtig afgewerkt houten statief, wat bijdraagt aan de vintage look.

Deze Vintagebooth is te reserveren vanaf €395,-. Voeg een vleugje vintage charme toe aan je evenement en leg onvergetelijke momenten vast met deze prachtige fotobooth!

Jaimy Leemburg

Fotograaf

TEAM DEVENTER

Photobooth Experts

Ons toegewijde team in Deventer staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Met jarenlange ervaring en een passie voor fotografie zorgen wij ervoor dat elke gelegenheid sprankelt met plezier en mooie herinneringen. Vertrouw op Team Deventer voor een vlekkeloze en professionele photobooth ervaring!

  1. Eenvoudig en Snel te Huren: Vanuit onze locatie in Deventer kunnen we snel leveren en opzetten, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

  2. Hoogwaardige Apparatuur: Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor scherpe en heldere foto's.

  3. Personalisatie Opties: Van gepersonaliseerde fotokaders tot unieke achtergronden, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een persoonlijk tintje krijgt.

  4. Direct Printen: Gasten kunnen hun foto's direct afdrukken, zodat de herinneringen meteen gedeeld kunnen worden.