Project omschrijving

De Mozaïek Wall maakt digitale en fysieke mozaïeken van jouw event foto’s in real-time. Foto’s kunnen geïmporteerd worden vanuit Instagram, Twitter, onze photobooths of fotograaf. Laat iedereen naar het grote plaatje kijken, en krijg het gevoel dat je het samen doet! Van dichtbij zie je de individuele foto’s, van veraf zie je het mozaïek.

Hoe werkt de Mosaic Wall?

1. Het begin:

  • Het begint natuurlijk met de foto! Laat je foto maken bij onze photobooth of fotograaf. Soms is het juist de bedoeling dat je zelf een foto met je telefoon maakt en deze deelt met de specifieke hashtag op Instagram of Twitter!
    Sta je er leuk op? Dan gaat het algoritme in de software aan de slag!

2. De software:

  • De software gaat nu de beste plaats bepalen voor jouw foto. Door het algoritme kan precies worden uitgezocht welk vakje ideaal is om jouw foto op te plakken. Zodra deze plek is gekozen, zal de printer jouw foto printen met de juiste kleurtint. De geprinte foto is meteen ook een sticker!

3. De Wall:

  • Heb je eenmaal je foto ontvangen, dan ga je op zoek naar het juiste vakje op de muur. Op iedere foto staat heel klein een code die overeenkomt met een code op de wand. Zo weet je precies waar je de foto moet plakken. Wel netjes binnen de lijntjes plakken!

4. De foto’s:

  • Hoe meer mensen hun foto’s opplakken, des te duidelijker wordt het eindresultaat. Alle kleine fotootjes samen vormen steeds meer een geheel. Zo draagt iedereen bij aan het mozaïek. Wil je meer foto’s plakken? Vaker op de foto mag natuurlijk altijd.

5. Tot Slot:

  • Aan het einde van het evenement is de Mosaic Wall altijd compleet. Een geheel van honderden of zelfs duizenden foto’s. Natuurlijk wordt er ook een digitale versie van het mozaïek gecreëerd, zodat je ook online het resultaat kunt laten zien!

Boek hier je Mozaïek wall!