Waarom voor ons kiezen?

Bij Ja ik Lach weten we dat bruiloften als sneeuwvlokken zijn, geen twee zijn hetzelfde. We weten ook dat het plannen van een bruiloft geen taak is om jaloers op te zijn, dit is waarom we onze service zo probleemloos mogelijk willen maken, terwijl we alleen de hoogste klantenservice bieden. Onze geschiedenis van meer dan 100 gelukkige bruiden betekent dat je gemakkelijk veilig kunt rusten in de wetenschap dat we voor alles zorgen.

Onze photobooths hebben een eenvoudige en stijlvolle uitstraling en laten een ​​ervaring achter die de magie van de dag alleen maar zal vergroten.

Onze foto’s kunnen worden aangepast, de titel en datum van het evenement kun je op elk exemplaar laten afdrukken, uiteraard in uw kleurenschema en thema, en dit is nog maar het begin.

Check je datum hier!

Klaar om te beginnen met plannen?

Het is tijd om de photobooth te kiezen die het beste bij u past …

Bekijk onze photobooths

Ja IK Lach voor Bruiloften!

Voor bruiloften heeft ons bedrijf voor het verhuren van photobooths nooit het belang van een goede foto over het hoofd gezien. Hoewel geposeerde foto’s in de kerk en de ceremonie altijd mooi zijn, wil je je receptie onthouden en foto’s hebben van al je gasten die zich vermaken, vooral op een feest waarbij je lang bezig bent geweest om te plannen.

Hoewel veel mensen kiezen voor wegwerpcamera’s tijdens hun bruiloften, bent u niet verzekerd van kwaliteitsfoto’s die onze photobooths van jaiklach bieden. Onze hightech, slanke fotohokjes passen precies in de inrichting van elke kamer en u kunt de foto’s zien en beoordelen op het moment dat ze worden gemaakt.

Bovendien kunnen de foto’s van jaiklach worden aangepast met de datum en de naam van de bruid en bruidegom, een perfect aandenken aan de dag. U hoeft zich nergens zorgen over te maken als wij langs komen – ons personeel is toegewijd kent de  bruiloftfeesten van binnen en van buiten.

We werken samen met bedrijven in Twente zoals IK fotografie en zijn trots op onze kennis van het gebied. Ons bedrijf voor het verhuren van een fotohokjes in Twente zal al het zware werk voor u doen – we zullen het instellen, aan de slag gaan en klaar hebben voordat de eerste gast de dansvloer bereikt.
We staan ​​de hele nacht klaar om gasten te helpen met vragen of opmerkingen. Ons verhuurbedrijf voor Photobooth in Hengevelde zorgt ervoor dat al uw foto’s worden afgedrukt, dat deze correct worden weergegeven en dat alles soepel verloopt.

Ja ik lach, doet hun uiterste best om ervoor te zorgen dat uw hele nacht zonder problemen verloopt en u alleen maar hoeft te genieten van het feest. 

Bevalt het wat je ziet?

Bekijk of je datum nog beschikbaar is of boek online door dit formulier in te vullen

Twijfel? Lees de reviews van onze gasten.

var review_token = ‘y6J2mcGRxGCl68XoPcHWdyzaCsiKIKHkWtIR1C8FLmKEyIGa9x’;
var review_target = ‘review-container’;