Check je datum hier!

DE LEUKSTE PHOTOBOOTH!

DE PHOTOBOOTH ALS DÉ EYECATCHER VOOR EEN SCALA AAN EVENEMENTEN.

Welkom bij Ja IK Lach, de plek van photobooth-verhuur gevestigd in Hengevelde, werken we door heel het oosten van Nederland. Maar natuurlijk ook in de rest. Met begeleiders met een verbazingwekkende schat aan kennis, en meerdere stands variërend in stijlen en maten, bestrijken we heel Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland

Ons fantastische assortiment in Nederland gestationeerde photobooths is perfect voor elk type evenement. Een boomerang booth nodig in Apeldoorn? Of misschien een feest photobooth in Enschede? Geen probleem! Neem vandaag nog contact om misschien de perfecte photobooth te vinden voor uw Overijssels evenement.

Hijs jezelf in je mooiste outfit, pak je beste pruik,  bereid je voor op de leukste fotoshoot ooit. Een eerste stap in de Ja IK Lach photobooth is spannender dan je eerste achtbaanrit. Wanneer de magische spiegel veranderd, begint het avontuur. Haal je beste poses uit de kast! Een glimlach is niet te onderdrukken wanneer je jezelf terugziet op het scherm.  Na tien seconden heb je de fotoprints in je handen. JA IK LACH!  Voldaan stap je het begin van de avond in.

Bij JA IK LACH uit Hengevelde bieden we u de mogelijkheid om een ​​pakket te maken dat het beste aansluit op uw behoeften. We zullen er ook alles aan doen om onze producten uit Hengevelde passend te maken met de stijl en sfeer van uw evenement.

ZIE ONZE PHOTOBOOTH

Naast gedrukte foto’s van hoge kwaliteit, hebben we een verscheidenheid aan extra producten, waaronder gastenboeken, videoberichten, sleutelhangers, groene schermen. We kunnen ook inspelen op bedrijfsevenementen door op maat gemaakte activeringen te creëren om de merkbaarheid te vergroten met een echt innovatieve, moderne uitstraling.

RESERVEREN

We proberen niet cool te zijn, maar je wilt niet dat deze gave photobooth net weg is. Je kan hem binnen 5 minuten reserveren! .

RESERVEREN

Reviews van onze gasten.

var review_token = ‘y6J2mcGRxGCl68XoPcHWdyzaCsiKIKHkWtIR1C8FLmKEyIGa9x’;
var review_target = ‘review-container’;

SERVICE.

De klant is natuurlijk koning.

DE LEUKSTE FOTO’S.

Met de gekste attributen.

KWALITEIT.

Studio waardige kwaliteit van foto’s

ONTWERP.

Altijd een uniek design.